СМС и интернет поздрави и честитки

  59 ден

  Секој работен ден од 15 часот на пладне до 1 час после полноќ, а викенди и празници од 12.30 часот на пладне до 01 час после полноќ, износ на една порака 59 денари.

  Испратете СМС на телефон 141741

  Пораки со вулгарна, навредлива и содржина со говорна омраза ке бидат преиначени со цел пораката да биде емитувана, додека песни кои содржат вулгарности и навредливи содржина или повикуваат на национална омраза ке бидат заменети со други.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  990 преостанато