Модеа ФМ 97,7 Свети Николе ,Македонија.

 

 

 

gallery/logo_muztv
gallery/media6_photo2

   Емисија СМС поздрави и честитки секој ден од 12 часот на бројот 141741

Една смс порака чини 41 ден. плус ддв.

   Сите СМС пораки кои ке бидат испратени од 11 до 16 часот секој ден освен недела во една порака може да напишете две песни и пораката ке биде двапати прочитана.

   После 16 часот стандардно , една порака една песна.

   Сите пораки пишувајте ги исклучиво на латинично писмо.

   Пораки со вулгарна, навредлива и содржина со говорна омраза ке бидат преиначени со цел пораката да биде емитувана,додека песни кои содржат вулгарности и навредливи содржина или повикуваат на национална омраза ке бидат заменети со други.

   Пораките пишувајте ги најмногу до 150 букви и разбирливи.

   Имајте убави моменти со Модеа радио 97,7.

 

 

 

gallery/media6_photo3

ЗА НАС :

Главен и одговорен уредник на Модеа радио е Благе Монев ,Седиште на медиумот :ул. Велко Влаховиќ бр .40б